Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aziz Yıldırım'dan flaş RvP kararı

Düzenleyen:
Aziz Yıldırım'dan flaş RvP kararı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Teknik Direktör Vitor Pereira ile Robin Van Persie arasındaki gerilime son vermek için iki tarafla da görüştüğü iddia edildi...

Fenerbahçe, yıldızlarla dolu kadrosuyla geçtiğimiz sezona başlamış, “Bu takım rekorları alt-üst eder” yorumları yapılmıştı. Ancak Sarı-lacivertliler sezon boyunca güzel futbol ve galibiyetlerden çok, takım içerisinde yaşanan sorunlarla gündeme gelmişti.

Aziz Yıldırım'dan flaş RvP kararı

YILDIRIM İŞİ SIKI TUTACAK
Futbolcular ile Pereira’nın peş peşe basın yoluyla atışmaları, manşetleri süslemişti. Aziz Yıldırım, yeni sezonda bu sıkıntıların tekrarlanmaması için işi sıkı tutacak. Yıldırım özellikle gelecek sezon için taraftarların satılmasını beklediği ancak satmadığı Robin van Persie ile Pereira arasındaki gerilimden çok rahatsız.

Aziz Yıldırım'dan flaş RvP kararı

"TAKIMA ZARAR VERMEYİN"
Başkan, Vitor Pereira ile yaptığı toplantıda bu konunun altını çizdi. Aziz Yıldırım, tatilden döndükten sonra Van Persie ile bir görüşme gerçekleştirecek. Yıldırım, hem Hollandalı yıldıza hem de 47 yaşındaki teknik adama, “Geçtiğimiz sezon yaşadığınız sürtüşmeler takıma çok zarar verdi. Yeni sezon başlamadan önce oturun konuşun, aranızdaki sorunları çözün. Bir daha sizin egolarınızın takımın önüne geçmesine izin vermem. Bu durum tekrarlanırsa, bu kez yaptırımları da ağır olur” mesajını verecek.

Aziz Yıldırım'dan flaş RvP kararı

HOCASINI TERSLEMİŞTİ
Van Persie, geçtiğimiz sezon sık sık yedek kalmaktan ve 90 dakika oynayamamaktan şikayetçiydi. Hollandalı yıldız ile Pereira arasındaki gerilim, 20 Eylül’deki Bursaspor maçında tavan yapmıştı. Pereira, 77. dakikada oyuna girmeye hazırlanan oyuncusunun yanına gelip, istediklerini anlatmaya başladı. Van Persie ise hocasını tersleyerek kendisini dinlememişti. RvP, oyuna girdikten iki dakika sonra takımına galibiyeti getiren golü atmıştı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...