Çekleri solladık

Çekleri solladık

SPOR Haberleri

Uluslararası bir araştırma şirketi, EURO 2016 için hazırladığı simülasyonda Türkiye'yi en güçlü 13. ülke olarak gösterdi.

SciSports'un simulasyonuna göre; Türkiye'nin İspanya, Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan'la mücadele edeceği D Grubu'ndan çıkma ihtimali yüzde 48.5, çeyrek final yüzde 18.2, yarı final şansı ise yüzde 6.6. Turnuvayı kazanma ihtimalimiz ise yüzde 0.5, yani 200'de 1 olarak görülüyor. D Grubu'ndaki rakibimiz İspanya yüzde 31.6 ile turnuvanın favorisi gösterilirken Hırvatlara yüzde 2.9 şans tanındı. Çekler ise yüzde 0.3 ile 24 takımlık sıralamada 15. sırada yer buldu. Rakiplerimizin tahmini gruptan çıkma yüzdeleri ise şöyle; İspanya: 96.9, Hırvatistan: 78.9, Çek Cumhuriyeti: 41.4 Simusasyona göre EURO 2016'da şampiyonluk şansı İspanya'dan sonra en yüksek takımlar Almanya, Fransa, İtalya ve İngiltere oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...