Pereira'ya 5 şart

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Pereira'ya 5 şart

SPOR Haberleri  / Sabah

Başkan Aziz Yıldırım ve ekibi, devam kararı aldığı Portekizli hocadan geçen sezon yaptığı hataları tekrarlamamasını istedi. İşte Pereira’dan talep edilenler:

Fenerbahçe yönetimi, geçen sezon Van Persie ve Nani gibi yıldız isimlerle sorun yaşayan hocanın takımla daha güçlü iletişim kurmasını istiyor. Bu tip sorunları takım içinde çözerek yönetime yansıtmaması talep ediliyor. Pereira, gerekirse bu konuda Ali Yıldırım'dan yardım alabilecek.

DAHA AZ SAKATLIK
 Geçen sezon yaşanan uzun süreli sakatlıklar nedeniyle Pereira'ya, sağlık heyetinin önerilerini dinlemesi öğütlendi. Gelecek sezon başta hazırlık programı olmak üzere birçok konuda sağlık heyetinin de görüşü alınacak.

DAHA VERİMLİ İDMAN
 Yönetim, takımın zaman zaman maçlardan fiziksel olarak koptuğunu gerekçe göstererek, Vitor Pereira'dan antrenman programını da gözden geçirmesini istedi.

DAHA MUTLU SAMANDIRA
 Pereira, Samandıra'da görev yapan profesyonellerin uyarılarını hiç dikkate almadan, tüm uygulamaları kendi belirlediği sistemle hayata geçiriyordu. Gelecek sezonda profesyonellerin fikirlerine danışması talep edildi.

DAHA HÜCUMCU TAKIM
 Fenerbahçe yönetiminin olmazsa olmaz en önemli şartı ise takımın hücum futbolu oynaması... Defansif oyun anlayışının takıma bir şey kazandırmayacağını belirten yöneticiler, Pereira'dan daha fazla pozisyona giren ve daha fazla gol atan bir takım istedi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...