Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'da 3 skandal birden

Düzenleyen:
Galatasaray'da 3 skandal birden

SPOR Haberleri

Galatasaray'da, geçmişe dönük mali incelemenin araştırılması için anlaşılan İngiliz firmasına ödeme yapılmadığı için incelemenin durduğu iddia edildi.

Galatasaray Yönetimi’nde bir skandal daha patlak verdi... Sarı-Kırmızılı kulübün patronu Dursun Özbek, daha önceki gün yapılan Divan Kurulu’nda, geçmişe dönük mali incelemenin gizlilik içinde yürütüldüğünü söylemişti.

MUTABAKAT BOZULDU
Ancak gerçeklerin çok daha farklı olduğu ortaya çıktı. Fatih İşbecer döneminde anlaşılan İngiliz firmaya ısrarla ödeme yapılmadığı, bu nedenle mutabakatın bozulduğu öğrenildi. Hâl böyle olunca da geçmişe dönük herhangi bir araştırma söz konusu olamıyor. Bu süreçte başka bir firmayla da anlaşma yapılmadığı belirlendi. Ancak kulüpteki sıkıntılar bununla da sınırlı değil.

OTEL VE SALON İŞİ DURDU
Stadın yanında yapılması planlanan kapalı spor salonu ve Mecidiyeköy’deki otel projesinin de, gerekli finansman bulunamayınca durma noktasına geldiği öğrenildi. Başkan Özbek, inşaatların devam etmesi için sponsor arayışlarına devam ediyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...