Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'ı karıştıran Sneijder iddiası!

Düzenleyen:
Galatasaray'ı karıştıran Sneijder iddiası!

SPOR Haberleri

Galatasaray 2. Başkanı Cengiz Özyalçın'ın yakın çevresine Sneijder için, "7.5 milyon Euro'ya satabiliiz. Buradan gelecek parayla elimiz çok rahatlayacak" dediği iddia edildi.

Sabah gazetesinin haberine göre, Galatasaray'da Wesley Sneijder için ayrılık rüzgarları esmeye başladı.

Jose Mourinho'nun Manchester United'ın başına geçmesinin ardından İngiliz ekibinin, Hollandalı oyuncunun menajeriyle temas kurması sonrası sarı-kırmızılı yönetimin, Wesley Sneijder'in satılmasını masaya yatırdığı öğrenildi.

Galatasaray İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın'ın yakın çevresine, Hollandalı 10 numara için, "Sneijder'i 7.5 milyon Euro'ya satabiliriz. Buradan gelecek parayla elimiz çok rahatlayacak" dediği idda edildi. 32 yaşındaki yıldıza ABD'den de teklifler geldiği öğrenildi.

Takımın en önemli yıldızı olarak kabul edilen Sneijder hakkında verilen bu karar sarı kırmızılı camiada büyük tartışma oluşturdu. Taraftarların büyük bölümü Twitter'da 'Sneijder'i satanı biz de satarız' başlıklı hashtag açarak, Hollandalı yıldızın satılması kararına tepki gösterdi. Bazı taraftarların görüşleri şöyle:

@aziz_ustell
Cengiz Özyalçın gene ağzına hakim olamaz başlar konuşmaya: "Mehmet Topal'ı aldık; Sneijder'i sattık!" Bu nasıl bir gevezelik tutkusudur!!

‏@CimbomInfo
Wesley Sneijder'in satılacağı yönünde haberler yapılıyor. Uyarıyoruz; Sneijder'i satanı biz de satarız.

Galatasaray'ı karıştıran Sneijder iddiası!

Galatasaray'ı karıştıran Sneijder iddiası!

Galatasaray'ı karıştıran Sneijder iddiası!

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...