İşte Galatasaray'ın Topal'a teklifi

Düzenleyen:
İşte Galatasaray'ın Topal'a teklifi

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın, Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Mehmet Topal için yıllık 2.8 milyon Euro (9.25 milyon TL) garanti para önerdiği iddia edildi.

Beşiktaş'ın uzun süredir talip olduğu milli futbolcu için Galatasaray da devreye girdi. Kulüp 2. başkanı Cengiz Özyalçın'ın, "Yüzde 50 anlaştık" dediği Mehmet Topal'a sarı kırmızılıların yaptığı teklif de ortaya çıktı.

Basına yansıyan haberlere göre Galatasaray, yıldız oyuncuya yıllık 2.8 milyon Euro (9.25 milyon TL) garanti para önerdi. Son tekliflerini yapan sarı kırmızılılar, Mehmet Topal'dan gelecek cevabı bekliyor.

2006-10 yılları arasında da Galatasaray forması giyen ve dolayısıyla camiayı çok iyi tanıyan Mehmet Topal'ın, transfer konusundaki kararını 24 saat içinde vermesi bekleniyor.

Diğer taraftan Beşiktaş yönetiminin de Mehmet Topal konusunda son derece ciddi olduğu ve transfer için bütün imkanlarını seferber ettiği öğrenildi. Siyah beyazlıların ilk etapta seneliği 2.5 milyon Euro'dan (8,25 milyon TL) 4 yıllık sözleşme teklif ettiği ileri sürüldü.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Mehmet Topal'ın bu sezon 2.6 milyon Euro garanti para artı 10 bin Euro maç başı aldığını, yeni sezon için ise 2 milyon 750 bin nakit para ve 20 bin euro maç başı talep ettiğini açıklamıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...