Fenerbahçe yine kaçırdı

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Fenerbahçe yine kaçırdı

SPOR Haberleri  / Sabah

Caner Erkin ve Gökhan Gönül gibi son yıllara damga vuran iki yıldızını da bedavaya elden kaçıran Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım döneminde tam 22 futbolcuda aynı senaryo yaşandı

Fenerbahçe'de Caner Erkin ve Gökhan Gönül bedelsiz olarak kulüpten ayrılırken, Tuncay Şanlı ve Aurelio ile başlayan zincirin de son halkası oldular. Aziz Yıldırım döneminde tam 22 futbolcu 2 milyon Euro ve üzeri bonservis ödenerek transfer edilirken sarı-lacivertli kulüp bu futbolcuların hiçbirinden para kazanamadı.

GUİZA-KRASİC BAŞI CEKİYOR
 Bunların başında 14 milyon Euro ödenen Guiza gelirken 7 milyon Euro ödenen Krasic, 5,7 milyon Euro ödenen Edu gibi isimler üzerinden gelir elde edilemeden gidenler arasında yer alıyor.

SOW VE BALİC'TEN KAR ETMİŞLERDİ
Yıldırım döneminde kar getiren transferler de oldu... Bunlardan en bilineni Lille'den 10 milyon Euro'ya alınan Moussa Sow'un 16 milyon Euro'ya satılması oldu... Yine Elvir Balic de 15.6 milyon Euro'ya Real Madrid'e satılmıştı. Kar elde edilen diğer futbolcular ise şöyle: Salih Uçan 4.75 milyon Euro (K), Issiar Dia 4 milyon Euro, Emmanuel Emenike 3.5 milyon Euro (K), Sezer Öztürk 1.5 milyon Euro.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...