Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mehmet Topal'da mutlu son!

Düzenleyen:
Mehmet Topal'da mutlu son!

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertliler, "G.Saray'ın anlaştık" açıklamasının ardından milli futbolcuya Fransa'da imza attırdı.

Önce Caner Erkin, ardından da Gökhan Gönül'le yollarını ayıran Fenerbahçe Mehmet Topal'la sözleşme uzatarak taraftarını biraz olsun rahatlattı. Sarı-Lacivertli ekip, 31 Mayıs itibariyle sözleşmesi sona eren tecrübeli orta saha oyuncusunu kadrosunda tutmak için sürdürdüğü girişimlerden olumlu sonuç aldı. A Milli Takım'la EURO 2016 için Fransa'da bulunan Mehmet Topal'ın yeni sözleşme için kendisine sunulan şartları kabul ettiği öne sürülürken Fenerbahçe Kulübü'nden konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 30 yaşındaki yıldız futbolcuyla alakalı Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın geçtiğimiz günlerde "Mehmet Topal ile yüzde 50 anlaştık. Son anda Fenerbahçe ile anlaşma olmazsa, Mehmet Galatasaray'a gelecek" ifadelerini kullanmıştı. 

4 yıl daha F.Bahçe'de
Caner ve Gönül'de katı tutum gösteren yönetim bu açıklama üzerine futbolcuyla yakın temasını arttırarak ücret konusunda nihayet el sıkıştı ve Mehmet Topal'a Milli Takım kampında 4 yıllık imza attırdı.  Sarı-lacivertliler deneyimli oyuncuya yıllık 2,6 milyon avro garanti ücret ve maç başı 20 bin avro para ödeyecek. Öte yandan F.Bahçe'de savunmaya yeni transferler düşünülüyor. Ki bu bakılan isimler de gidenlerin istediği ücretlerden az rakamlara değil. Listede Kopenhag’dan İsveçli sol bek Ludwig Augustinsson, Marsilya ile sözleşmesi sona eren stoper Nicolas N'Koulou, bonservisi Porto’da olan ve geçen sezonu kiralık olarak Sao Paolo’da geçiren stoper Maicon, Barcelonalı olan ve geçen sezon Betis’te kiralık forma giyen sağ bek Martin Montoya var. 

Kampa yetişsin
Savunmasını komple yenileyecek olan, sadece o bölgeye değil 10 numara bölgesine de isim bakan Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Pereira haklı olarak yeni transferlerin kampa yetiştirilmesini istiyor. Ancak şu anki görüntüye göre bu biraz zor görünüyor. Yönetim çalışmalarına devam ediyor ama ekonomik denge konusunda hassasiyet gösteriliyor.

Şener garantisi
Fenerbahçe’de Gökhan Gönül’ün ayrılığı camiada bölünmelere neden oldu. Bazı kesimler Gönül’ün kesinlikle kalması gerektiğini vurgularken bazıları ise gitmesi gerektiği görüşünde… Başkan Aziz Yıldırım da Vitor Pereira’ya sağ bek konusunda güvence veriyor. Yıldırım’ın “Şener, kalitesiyle o boşluğu dolduracaktır. Ben ona güveniyorum” dediği belirtildi.
M.Emin ULUÇ

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...