Burak Yılmaz transferinde büyük kriz!

Düzenleyen:
Burak Yılmaz transferinde büyük kriz!

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın, Çin Ligi ekiplerinden Beijing Guoan'a sattığı Burak Yılmaz'dan Trabzonspor'un payına düşen 2 milyon Euro'luk ücreti hala vermediği iddia edildi.

Galatasaray'ın Burak Yılmaz'ı 8 milyon Euro bonservis bedeliyle Çin kulübü Beijing Guoan'a satması Trabzonspor'da da memnuniyetle karşılanmıştı.

G.SARAY HALA VERMEDİ
Çünkü, bordo-mavili kulüp, Burak Trabzonspor'dan Galatasaray'a giderken, "Bir sonraki transferden yüzde 25 pay alma" maddesi koydurmuştu. Ancak Karadeniz ekibi, yıldız futbolcunun Çin'e transferinden kendisine düşen 2 milyon Euro'yu hala alamadı.

Daha önce sarı-kırmızılı kulübe resmi yazı göndererek 2 milyon Euro'yu talep eden Trabzonspor yönetimi, aradan geçen süreçte bir gelişme olmayınca Galatasaray'ı bir kez daha uyardı.

İSTERSENİZ DONK'U VERELİM?
Trabzon yönetimi işin hukuki boyuta taşınmadan çözülmesi tavsiyesinde bulundu. Bordo-mavililer, Galatasaraylı idarecilere "Olayın mahkemeye taşınmasını istemiyoruz. Burak'ın transferinden gelen payı hamen verin" talimatını gönderdi.

Bu arada Cimbom'un, Karadeniz ekibine bu paranın yerine Donk'u önerdiği, Trabzonspor cephesinin ise bu teklife sıcak bakmadığı öğrenildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...