Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor’da büyük sıkıntı!

Düzenleyen:
Trabzonspor’da büyük sıkıntı!

SPOR Haberleri

Trabzonspor’un bir an önce göndermek istediği yabancı oyunculara henüz ciddi transfer tekliflerinin gelmemesi, bordo mavili yöneticilere büyük sıkıntı yaşatıyor.

Yeni sezon öncesinde transfer politikasını az maliyeti ve takasla futbolcu alma olarak belirleyen bordo-mavililer transferde sorunlar yaşıyor. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda takımdan gönderilmesi planlanan oyunculara şimdiye kadar ciddi manada transfer teklifi gelmemesi bordo-mavilileri transfer bütçesini oluşturmada sıkıntıya soktu. Maliyeti yüksek olup kadroda düşünülmeyen oyuncuları göndermeden transfer yapma fikrini, kulübün geleceği açısından sağlıklı bulmayan bordo-mavili idareciler, mevcut kadroda yer alan oyunculara gelmesi muhtemel transfer teklifleri için bekleyişini sürdürüyor. Gelen bazı teklifleri ise bordo-mavililer cazip bulmuyor.

Teknik Direktör Ersun Yanal’ın sezon bitmesiyle birlikte takımdan gönderilmesi yönünde rapor verdiği oyuncuların durumlarının henüz netlik kazanmaması nedeniyle bordo-mavili takımın 4 Temmuz’da başlayacak olan kampına kimlerin katılıp katılmayacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Özellikle satışı gerçekleşmeyen yabancı ve yerli oyuncuların kampa katılmaları bekleniyor. Yabancı oyuncuların tamamını göndermeyi planlayan Karadeniz ekibi bu konu da ise somut bir adım atmış durumda değil. Cardozo, Yatabara, N’Doye, Bosingwa ve Douglas gibi oyunculara somut teklifler gelmezken Cavanda konusunda ise bazı teklifler alan Trabzonspor, pazarlıklarını sürdürüyor.

TRANSFER POLİTİKASINI ETKİLEYECEK

Trabzonspor elinden çıkarmak istediği yerli ve yabancı oyuncuları gönderememesi halinde ise önümüzdeki sezonun transfer politikası da etkilenmiş olacak. UEFA’nın belirlemiş olduğu mali bütçe kapsamında hareket etmek zorunda olan bordo-mavililer takıma kazandırmayı planladığı isimleri eldeki oyuncuların durumlarına göre belirleyecek. Bu konuda aceleci davranmayan Karadeniz ekibi transferin son gününe kadar da bekleyecek. Gelirken büyük paralara gelen oyuncuların gönderilmeleri gündeme geldiği günden beri ciddi taliplilerinin olmaması ise önceki sezonlarda bordo-mavililerin transferde izlediği yol haritasının çok verimli olmadığını gözler önüne seriyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...