Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'tan Bilic'e Kouyate misillemesi

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Beşiktaş'tan Bilic'e Kouyate misillemesi

SPOR Haberleri  / Sabah

Hırvat hocanın Atiba-Gökhan ısrarı Beşiktaş’ı çıldırttı. Siyah-Beyazlılar, Bilic’in West Ham’daki talebesini gündemine aldı

West Ham United Teknik Direktörü Slaven Bilic'in "Gökhan Töre ve Atiba ile kesinlikle ilgileniyorum. Bu ikilinin yanı sıra birkaç Beşiktaşlı oyuncu daha kesinlikle çok ilgi çekici" sözleri üzerine Beşiktaş yönetimi misilleme yapma kararı aldı. Fikret Orman ve ekibinin "Beşiktaş'ı çalıştıran ve bizle iyi ilişkileri olan bir futbol adamının bu davranışı hiç hoş değil. O zaman biz de West Ham'dan Kouyate'ye talip olalım" dedikleri öğrenildi.

OĞUZHAN'LA ÖZEL GÖRÜŞME
 Beşiktaş yönetimi, 1.2 milyon Euro'luk maaşını az bulduğu için İngiliz ekibine gitmeyi çok isteyen Atiba'yı takımda tutmak için yeni sözleşme önerisinde bulunacağı belirtildi. Kanadalı yıldızın maaşının 1.7 milyon Euro'ya çekmeyi planlayan siyah-beyazlıların Gökhan Töre'yi de ikna çabalarını sürdürdüğü ifade edildi. Bu arada Oğuzhan Özyakup için Borussia Dortmund'un devreye girmesi Beşiktaş'ta bir başka sıkıntı sebebi oldu. Başkan Orman'ın Oğuzhan'la EURO 2016 sonrası özel bir görüşme yapacağı bildirildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...