Ayrılığın ardından Emre'den çarpıcı açıklama

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Ayrılığın ardından Emre'den çarpıcı açıklama

SPOR Haberleri  / Sabah

Tarık Çamdal’a yeni sezonda 1.391 milyon Euro ödeyecek olan G.Saray yönetimi, Emre’ye sadece 750 bin Euro teklif etti. “Bana değer vermediler” diyen Emre de daha az paraya Deportivo’ya gitti

Galatasaray altyapısından yetişen Emre Çolak'ın yuvadan kopuşunun perde arkası aralandı. Takımda üçüncü kaleci Eray'dan sonra en az kazanan (500 bin Euro) isim olan Emre'nin hikayesi devre arasında başladı. Eskişehir'e gitmesi yönünde baskı yapan yönetime direnen Emre, son anda Antalyaspor'dan gelen cazip teklife de de 'Hayır' dedi ve Galatasaray'da kaldı. Genç futbolcu ardından da Riekerink'in gelişiyle takıma girdi ve kupanın kazanılmasında önemli rol oynadı. Sezon bitimi ise ipler koptu. Tarık Çamdal'a yeni sezonda 1.391 milyon Euro ödeyecek olan yönetim sözleşmesi biten Emre'ye ise yıllık 750 bin Euro teklif etti.

FUTBOLU SEÇTİ
Yakın çevresine "Bana değer vermediler" diyen Emre de Deportivo'ya gitme kararı aldı. Para yerine kariyeri seçen Emre, İspanyol ekibinde net 720 bin Euro kazanacak.

SINIRA DAYANDI
 Sezonu 8 yabancıyla tamamlayan Galatasaray'da kiralıkların dönüşüyle bu sayı 12'ye çıkacak. Defans, orta saha ve forvete takviye düşünen yönetimi, 14 olan yabancı sınırı zorda bıraktı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...