Sosa-Oğuzhan da var

Düzenleyen:
Sosa-Oğuzhan da var

SPOR Haberleri

West Ham’ı çalıştıran Hırvat hocanın gönlünde Arjantinli yıldız ile ay-yıldızlı ekibimizin maestrosu da bulunuyor

Beşiktaş hücum bölgesini aynen korumanın düşüncesinde ama oyuncularına tekliflerin olması da doğal. Ki o teklifin geldiği yerden birisi de Beşiktaş’ın eski hocası Slaven Bilic’in çalıştırdığı West Ham’dı… Hırvat hocanın Gökhan Töre ve Atiba’ya ilgisi biliniyordu ancak kendi ağzından duyulmamıştı. Bilic açık açık iki isimle ilgilendiklerini doğrularken alakalarının bununla sınırlı olmadığını dile getirdi. Bilic “Başka oyuncular da var” dedi… Devamında ise “Önce Beşiktaş ve oyuncularla görüşmemiz lazım” ifadesini kullandı.
Beklenti 20 milyon avro
Bilic’in isim vermediği ve ilgilendikleri isimlerin ise Jose Sosa ile Oğuzhan Özyakup olduğu öğrenildi. Her ne kadar Bilic’in görev yaptığı dönemde Ozzy ile yıldızı  pek barışmasa da yetenekleri için ayrı bir parantez açması dikkat çekici. Yönetimin Atiba ve Gökhan Töre konusunda ederini bulursa satmayı düşündüğü hatta şimdiden alternative plan hazırlığına da başladığı biliniyor. İkiliden yaklaşık 20 milyon avro’ya yakın bir bonservis bedeli bekleniyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...