Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Alkışlar Emre'ye

Düzenleyen:
Alkışlar Emre'ye

SPOR Haberleri

18 yaşındaki yıldız adayı az da olsa oyuna hareket getirdi, tecrübeli isimlerin yapmadığını yapıp sorumluluk almaya çalıştı

Emre Mor’u daha düne kadar ne tanıyorduk ne de fazla duymuştuk. EURO 2016 elemelerinde yeni yeni ısınma turuna çıkan Emre Mor, sürpriz bir şekilde 23 kişilik aday kadroya alındı. Ve Hırvatistan ile oynadığımız gruptaki ilk maçta da oyuna... Turnuva öncesi özel uçakla Almanya’ya gidip B.Dortmund’a imza atan Emre Mor, maça yedek başladı. Ay-yıldızlı ekip inanılmaz tutuk bir oyun çıkarıyordu... Ne organize bir atak ne de bir mücadele örneği vardı. İkinci yarıda oyuncu değişiklikleri ile tablo biraz değişti... Önce Volkan Şen hareket getirdi ardından Emre Mor. 69’da Cenk Tosun’un yerine oyuna dahil olan genç isim, tecrübeli isimlerin yapamadığını yaptı, toplara girdi, sorumluluk almaya çalıştı... 
Şansımız sürüyor
İlk kez resmi maçta Türkiye formasını giyen Emre Mor heyecanını da fazla gizleyemedi... Genç isim “Benim için önemli bir andı. Kazanmak istiyorduk ama olmadı. Telafi edebiliriz. Ben süre aldığım zaman diliminde elimden geleni yapmaya çalıştım. Üzgünüz ama 3 puanla bile çıkabiliriz. Şansımızın büyük olduğunu düşünüyorum” dedi. Emre Mor ayrıca, Milli Takım kampında herkesin kendilerine yardımcı olduğunu da belirterek “Maça girmem benim için büyük olay ama bu mağlubiyetle hüzne dönüştü” ifadesini kullandı.

Mamma mia!
Emre Mor dün oyuna girişiyle birlikte Avrupa medyasını da heyecan aldı. Maçın resmi yayıncısı SKY Sport kanalı yorumcuları, "İşte o çocuk, oyuna giriyor. Dikkatimizi ona çevirmeliyiz" derken Emre'nin Volkan Şen'e verdiği topuk pası üzerine de bir İtalyan spiker, "Mamma mia" (Anneciğim)... Bu nasıl bir hareket böyle" övgüsünde bulundu. 

Alkışlar Emre'ye

Tarihe geçti
Emre Mor dün tarihe geçti. 18 yaş ve 323 günlükken Hırvatistan maçına çıkan Emre Mor, Türkiye'nin Avrupa Şampiyonaları tarihinde forma giyen en genç futbolcusu oldu. Emre Mor ayrıca, Avrupa Şampiyonası tarihinde forma giyen en genç yedinci oyuncu oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...