HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Copa America'da Brezilya, Elle Yediği Golle Turnuvadan Elendi

Düzenleyen: /
Copa America'da Brezilya, Elle Yediği Golle Turnuvadan Elendi
Copa America, Brezilya Peru, Haber

SPOR Haberleri

ABD'de düzenlenen Copa America'nın favorilerinden Brezilya, Peru'nun elle attığı golle 1-0 yenilerek turnuvadan elendi.

Futbolda 100. yıl anısına ABD'de düzenlenen 45. Copa America'nın en büyük favorilerinden Brezilya, Peru karşısında aldığı şok yenilgiyle turnuvaya veda etti.

TEK GOL RUIDIAZ'DAN

ABD'nin Massachusetts eyaletindeki Gillette Stadium'da bu gece oynanan B Grubu karşılaşmasında Brezilya, Peru'ya tek golle boyun eğdi. Maçın tek golünü 76. dakikada Perulu Raul Ruidiaz kaydetti. Ancak gol, elle atıldığı iddiasıyla büyük tartışmaya sebep oldu.

İKİ KEZ GOL KARARI VERDİ

Karşılaşmanın hakemi önce gol kararı verdi. Daha sonra Brezilyalı oyuncuların yoğun ısrarları sonucu hakem heyeti konuyu en az 4 dakika boyunca aralarında tartıştı. Tartışma sonucunda hakemin kararı değişmedi ve gol Peru hanesine yazıldı.

Kalan dakikalarda Brezilya'nın yoğun baskısı gol getirmedi. Maçın tamamlanmasıyla puanını 7'ye çıkaran Peru ve 5 puandaki Ekvador, çeyrek finale yükseldi. 4 puanda kalan Brezilya ve puansız Haiti ise turnuvaya veda etti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...