Terim uyardı: Bu futbolla olmaz!

Terim uyardı: Bu futbolla olmaz!

SPOR Haberleri

Hırvatistan maçı sonrası basın toplantısında, "Biz bitti demeden bitmez diyeceğiz de önce başlamamız lazım" diyerek kötü futbolu kabul eden Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, futbolcularına da uyarılarda bulundu.

Terim'in, "İyi oynamadık. İyi mücadele etmedik. Mağlubiyeti hak ettik. Bu futbol bizi ileriye götürmez. Kendimize çeki düzen vermemiz gerekiyor. Gruptan çıkmak için önümüzde iki fırsat vardı. İlkini kaçırdık. İyi başlamadık ama iyi bitirebiliriz. Bu sizin elinizde. Bu grupta yediğimiz, yemediğimiz her golün, attığımız her golün ve puanın değeri olacak. Size inanıyorum ama bunu sahada göstermemiz gerekiyor" dediği kaydedildi.

Srna için mesaj
Terim, maç sonrası babasının vefat haberini alan Srna için, Hırvat yetkilileri arayarak baş sağlığı dileklerini iletti. Dün ülkesine dönen ve babasının cenaze törenine katılan Srna'nın Cuma günü Çek maçında oynayıp oynamayacağı belirsiz.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...