Şenol Güneş, West Ham'ın istediği oyuncular için raporunu verdi

Düzenleyen:
Şenol Güneş, West Ham'ın istediği oyuncular için raporunu verdi

SPOR Haberleri

Beşiktaş’ın teknik patronu, Atiba ve Gökhan Töre’nin satışına oyuncu istekleri ve kulüp çıkarı nedeniyle “EVET” dedi, Sosa ve Oğuzhan’ı ise veto etti

Kara Kartal geçen sezonu şampiyon tamamladı, haliyle yıldızlarına ilgi arttı, teklifler başladı. West Ham’ı çalıştıran Slaven Bilic, eski öğrencilerini istediğini açıkladı. Atiba ve Gökhan Töre ismi söylenenlerdi. İsmi açıklanmayan ancak kadrosunda görmek istediği yıldızlar ise Jose Sosa ile Oğuzhan Özyakup’tu. Bilic, Beşiktaş’ın hedefleri nedeniyle oyuncuları kolay kolay bırakmayacağını da söylemişti. Peki futbolun patronu Şenol Güneş bu konuda ne düşünüyor. Aslında Gökhan Töre devre arasından bu yana biliniyordu. Ancak sonrasındaki Atiba biraz sürpriz oldu Şenol Hoca adına. 1 yıl daha mukavelesi bulunan Atiba’nın gerek İngiltere olması gerekse çocuklarının eğitimi açısından ayrılığı kafasına koyması planları değiştirdi.
Son karar sizindir
Tabii burada Şenol Güneş’in yönetimle yaptığı zirvede özellikle altını çizdiği konu Beşiktaş Kulübü’nün çıkarları. Teknik adam olarak mevcut kadroyu koruma düşüncesinde olduğunu ifade eden Şenol Güneş, kulübün de ekonomik yapıyı düşünürek hareket etmesini normal karşılıyor. Bu nedenle de Atiba ve Gökhan Töre’nin satışına onay veriyor.  Güneş, Jose Sosa ve Oğuzhan Özyakup’un gitmesini ise hiç istemiyor. Takımın beyni olan iki ismin özellikle tutulmasını talep eden Güneş “Ancak çok astronomik bir teklif gelirse karar sizindir” diyerek topu yönetime atıyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...