Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hollanda Basını: Trabzonspor, Boilesen ile anlaştı

Düzenleyen: / Kaynak: sabah
Hollanda Basını: Trabzonspor, Boilesen ile anlaştı

SPOR Haberleri  / sabah

Hollanda basını Trabzonspor'un Boilesen ile yıllık 1 milyon 500 bin Euro karşılığında anlaşmaya vardığını iddia ederken, yönetim cephesinden ise henüz görüşmelerin devam ettiği belirtildi.

Trabzonspor'un uzun zamandır gündeminde yer alan isimlerden olan Ajax'ın sol beki Nicolai Boilesen ile anlaştı. Hollanda basınında yer alan haberlere göre; bordo-mavililer bonservisi elinde olan Boilesen ile yıllık 1 milyon 500 bin Euro karşılığında anlaşmaya vardı. Ancak Trabzonsporlu yöneticiler anlaşmanın henüz gerçekleşmediğini, görüşmelerin sürdüğünü belirtti. Trabzonspor'un ilgilendiği diğer isimler arasında yer alan Presnel Kimpembe ile ilgili ise olumlu gelişmeler yaşanıyor. Paris Saint-Germain'de gelecek sezon yine yedek kalmak istemeyen Kimpembe ile Ersun Yanal'ın temasa geçmesi bekleniyor.

'ZARARA İZİN VERMEYİZ'
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, kulübün bir kuruşunun çöpe gitmemesi için ince eleyip sık dokuduklarını söyledi. Fransa'ya üst kuran Aydın ve teknik direktör Ersun Yanal ile scout ekibinden bazı isimler çalışmalarını bu ülkede sürdürürken, A Spor ve a Haber'in yayıncısı olduğu Copa America'yı da yakından takip eden Aydın, "Çabuk transfer yapma adına bu kez Trabzonspor'u zarara uğratmayacağız" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...