Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ve Nani teklifi kabul etti

Düzenleyen:
Ve Nani teklifi kabul etti

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin yıldızı Luis Nani, Inter'in yıllık 3.2 milyon Euro'luk teklifine "evet" dedi.

Portekiz Milli Takımı ile birlikte EURO2016 için Fransa'da olan Luis Nani'nin, Inter ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi.

Portekiz basınında yer alan habere göre; Luis Nani ile Inter arasında 3 yıllık sözleşme üzerinde anlaşma gerçekleşti. Nani'nin yıllık 3.2 milyon Euro garanti ücret alacağı belirtildi. Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin de transfere onay verdiği kaydedildi.

TEK PÜRÜZ 8.5 MİLYON EURO'LUK BONSERVİS BEDELİ

Transferdeki tek pürüzün Inter'in Fenerbahçe'ye 8.5 milyon Euro'luk serbest kalma maddesini istememesi olarak gösterildi. Inter'in önümüzdeki günlerde Fenerbahçe ile temaslara geçeceği ve bu ücreti düşürmek için girişimlerde bulunacağı öne sürüldü.

Geçtiğimiz sezon Manchester United'dan Fenerbahçe'ye 6 milyon Euro bonservis ücretiyle transfer olan 29 yaşındaki Luis Nani, 47 maçta forma giyip sezonu 12 gol ve 13 asist ile noktaladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...