Beşiktaş'ın efsanesi 'Takoz Recep' Giresun'da!

Düzenleyen:
Beşiktaş'ın efsanesi 'Takoz Recep' Giresun'da!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın gelmiş geçmiş en iyi sağ beklerinden biri olarak kabul edilen Takoz Recep lakaplı Recep Çetin, Giresun'un Görele Belediyesi tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen ''Eyüp Yılmaz halı saha futbol turnuvası'' etkinliğinde yer aldı.

Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi sağ-beklerinden biri olarak kabul edilen 'Takoz' lakaplı Beşiktaşlı eski futbolcu Recep Çetin'in de oynadığı ve toplam 26 takımın yer aldığı 'Eyüp Yılmaz Halı Saha Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Bayram Rentecar oldu.
Final maçının ardından bir konuşma yapan Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, "Görele sporuna ve futboluna çeşitli zamanlarda ve şekillerde kimi duayen, kimi spor dostu, kimi idareci olarak gönül vermiştir. Bizler de bu anlamda belediye olarak düzenlediğimiz halı saha futbol turnuvasına Görele'nin önemli bir değeri, ilçe futboluyla ilgili olan ve büyük emekleri bulunan Eyüp Yılmaz'ın ismini verdik. İnşallah bu vesileyle Eyüp hocamızın ismi ölümsüzleştirilecektir" dedi.

Beşiktaş'ın efsanesi 'Takoz Recep' Giresun'da!

Amaçlarının Eyüp Yılmaz Halı Saha Futbol Turnuvası sayesinde birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu da belirten Erener, "Takımlar arasında kimi zaman tatlı çekişmeler yaşansa da yine de birlik ve beraberlik içerisinde geçen bir turnuva oldu. Ben turnuvamıza katılan ve bizlere bu heyecanı yaşatan takımlarımıza teşekkür ediyor, turnuvamızın şampiyonu olan Bayram Rentecar'ı kutluyorum. Turnuvamızın finalinde ise bir sürpriz yaparak, Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi sağ-beklerinden biri olarak kabul edilen Recep Çetin'i ilçemize davet ederek şöhretler karmasında kendisine yer verdik. Sağolsun bizleri kırmayarak, Görele içi ve dışı tüm etkinliklerimizde yer almaya çalışıyor. Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Spor demek kardeşlik demektir, spor demek dostluk demektir, kaynaşma, birlik, beraberlik demektir. Bu hiçbir zaman unutulmamalıdır" dedi.

Beşiktaş'ın efsanesi 'Takoz Recep' Giresun'da!


Başkan Erener, konuşmasının ardından Recep Çetin'e ilçenin kültürü olan kemençe hediye etti. Şampiyon olan takım futbolcularını ve yöneticilerini tek tek kutlayan Başkan Erener, futbolculara madalyalarını takarak, şampiyonluk kupasını verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...