Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Büyükçekmece taarruza geçti

Düzenleyen:
Büyükçekmece taarruza geçti

SPOR Haberleri

Spor Toto Basketbol Ligi'nde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Demir İnşaat Büyükçekmece, elindeki mevcut oyuncuları korumak için çalışmalarına hız verdi.

Koç Özhan Çıvgın ile sözleşme uzattıktan sonra geçtiğimiz sezon kadroda yer alan Kahiem Seawright ve Ceyhun Altay ile tekrardan anlaşan Demir İnşaat Büyükçekmece, Osiris Eldridge ile de tekrardan anlaştı.

Demir İnşaat Büyükçekmece resmi siteden yaptığı açıklamada, geçtiğimiz sezon kadroda yer alan Osiris Eldrige ile bir yıllık yeni sözleşme imzaladıklarını duyurdu.

Profesyonel kariyerine Pınar Karşıyaka'da başlayan 27 yaşındaki oyuncu Osiris Eldridge, Bakersfield Jam, Boulazac, S. Oliver Baskets, Denizi Basket ve Demir İnşaat Büyükçekmece forması giyerken, bu sezon Büyükçekmece'de 30 maçta ortalama 22 dakika süre aldı ve 9.3 sayı-3.8 ribaund-1.1 asistle oynadı.

Büyükçekmece taarruza geçti

 Ceyhun Altay

Büyükçekmece taarruza geçti

Osiris Eldrige

Büyükçekmece taarruza geçti

Özhan Çıvgın

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...