Lasme ne kadar ceza alır?

Düzenleyen:
Lasme ne kadar ceza alır?

SPOR Haberleri

Keyif verici madde kullandığı iddia edilen Galatasaray'ın pivotu Stephane Lasme, suçunu itiraf ederse 3 ay ceza alacak. Aksi takdirde alacağı cezanın 6 aya kadar çıkabileceği öğrenildi.

Toplu bir doping kullanımı olmadığı sürece bu durum kulüpleri bağlamıyor. Lasme’nin, performans arttırıcı madde değil, ancak uyuşturucu sınıfına giren ‘keyif verici’ bir madde kullandığı öğrenildi. Lasme eğer suçunu itiraf edip, B numunesini açtırmazsa benzer olaylar ışığında 3 ay ceza alabilecek. Aksi takdirde ceza 6 aya kadar çıkabilecek. Gabonlu pivotun WADA’ya savunmasını 5 gün içinde vermesi gerekiyor. Daha önce sicilinde herhangi bir yasaklı madde olmayan tecrübeli oyuncu, 3 ay kadar ceza alması durumunda yeni sezona yetişecek. Kulübe bugün yapılan tebligat ile birlikte Lasme tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edilmiş oldu. Lasme’nin cezası 13 Haziran 2016 itibariyle başlayacak ve 3 ay ceza alması halinde 13 Eylül 2016’da sahalara dönebilecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...