Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Antalyaspor Asbaşkanı'ndan Eto'o açıklaması

Düzenleyen:
Antalyaspor Asbaşkanı'ndan Eto'o açıklaması

SPOR Haberleri

Antalyaspor Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, Eto'o'nun Galatasaray'a transfer olduğu yönünde medyada yer alan haberler üzerine Başkan Gültekin Gencer'in, kendisine "Öyle bir şey yok" dediğini açıkladı.

Hasan Ali Ceylan, Başkan Gültekin Gencer'in ağzından, Eto'o'nun Galatasaray'a transfer olacağı yönünde medyada yer alan açıklamaları hakkındaki soruya şu yanıtı verdi: 
"Yurtdışında bulunan kulüp başkanımızla görüştüm. Eto'o'nun Galatasaray'a verildiği şeklinde açıklama yapmadığını ve böyle bir gelişme olmadığını söyledi. Kendisi 'Öyle bir şey yok' dedi."
Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Samuel Eto'o'nun kilisede gerçekleştireceği evlilik töreni için İtalya'da bulunuyor. Eto'o, çocukları Maelle, Etienne, Sienna ve Lynn'in annesi Fildişili Georgette Nicole Tra Lou ile bugün nikah tazeleyecek.

Antalyaspor Asbaşkanı'ndan Eto'o açıklaması

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...