Ersun Yanal, Galatasaraylı oyuncuyu istiyor

Düzenleyen:
Ersun Yanal, Galatasaraylı oyuncuyu istiyor

SPOR Haberleri

Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta, Burak Yılmaz'ın Çin'e transferinden doğan alacaklarına karşılık Galatasaray'dan Chedjou'yu istedi.

Trabzonspor, Galatasaray'ın Burak Yılmaz'ı Beijing Guoan'a satmasıyla 2 milyon Euro'luk bir paya sahip olmuştu. Burak transferinden doğan bedeli ödememek için çaba sarf eden Sarı Kırmızılılar'ın Trabzonspor'a bu para yerine sırasıyla Tarık, Carole, Donk, Rodriguez'i önerdikleri ortaya çıktı.

SADECE CHEDJOU'YU KABUL EDERİZ

Başkan Usta bu konuda ısrarla kendisini arayan Mehmet Özbek'e kendilerinin de paraya ihtiyaçları olduğunu belirterek konunun uyuşmazlık kuruluna taşınmadan kapanmasını istedi. Trabzonspor cephesi Galatasaray'a 15 gün süre verirken sadece Chedjou'nun gönderilmesi halinde bunu kabul edebileceklerini iletti.

İYİ BİR İKİLİ OLURLAR

Aurelien Chedjou konusunda talebin Ersun Yanal'dan geldiği tecrübeli teknik adamın Uğur Demirok ile bu ismi savunmada kullanarak iyi bir ikili oluşturmayı planladığı vurgulandı.
Ersun Yanal, Galatasaraylı oyuncuyu istiyor

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...