Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Obradovic: Udoh, Bogdanovic ve Vesely’nin kalıp kalmayacağını...

Düzenleyen:
Obradovic: Udoh, Bogdanovic ve Vesely’nin kalıp kalmayacağını...

SPOR Haberleri

Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Fenerbahçe'nin Başantrenörü Zeljko Obradovic, gelecek sezon için Udoh, Bogdanovic ve Vesely’nin takımdaki geleceğini bilmek istediğini söyledi.

Dün akşam kendi evinde Anadolu Efes’i yenerek play-off serisini 4-2’ye getiren ve şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe’de, Başantrenör Zeljko Obradovic Ülker Arena’da düzenlenen medya gününde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"ARTIK ÖNÜMÜZDEKİ SEZON İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLAMAMIZ LAZIM"

Bu sezon çok çalıştıklarını belirten Obradovic, "Artık önümüzdeki sezon için çalışmalara başlamamız gerekiyor. Artık herkes bizde daha fazla motive olacak. Bu seneden daha iyi oynamayı düşünüyoruz. Bu sene Avrupa’da çok iyi oynadık" dedi.

"KADROYU KORUMAK İSTİYORUZ"

Gelecek sezon için hedefinin şu anki kadroyu korumak olduğunu vurgulayan Sırp antrenör, "Birkaç ekleme olabilir. Bütün kararlar risk taşır. Kulübünüz için en iyisini yapmaya çalışırsınız. Bazı şeyleri yapmak için yeterince tecrübeye sahip olduğumuzu düşünüyorum" diye konuştu.

"UDOH, BOGDANOVİC VE VESELY’İN KALIP KALMAYACAĞINI BİLMEK İSTİYORUM"

Basın mensuplarının Udoh, Bogdanovic ve Vesely’in takımda kalıp kalmayacağını sormaları üzerine tecrübeli antrenör, "Udoh, Bogdanovic ve Vesely’nin takımda kalıp kalmayacağını bilmek isterdim. Şu anda yeni konuşmaya başlayacağız onlarla. En büyük dileğimiz onları takımda tutmak. Çok olumlu düşünüyorum ve inanıyorum ki takımda kalacaklar. Fakat her zaman bir ’ama’ vardır. Bakacağız" cevabını verdi.

"OYUNCULARIN FENERBAHÇE’DE OYNAMANIN ANLAMINI BİLMESİ LAZIM"

Obradovic, Türk oyuncularla ilgili planlarının olduğunu ifade ederek, "Önümüzdeki sezonla ilgili ne gerekiyorsa yapacağız. Çok imkansız transferle yapmak hedefimiz değil. Sağlıklı ve iyi olması lazım. Burada olacak oyuncuların Fenerbahçe’de oynamanın anlamını bilmesi lazım. Ben burada mutlu insanlar görmek istiyorum. Mutsuzlarsa burada olmalarına gerek yok" dedi.

"GELECEK SEZON DAHA ZOR OLACAK"

Önümüzdeki sezonun daha zor olacağını belirten Obradovic, "Ona göre bir kadro oluşturmamız gerekecek. Daha büyük hedefler istiyoruz. Avrupa’da çok saygı duyulan bir takımız. Taraftarlarımızın da inanılmaz desteğinin devamını bekliyoruz. Bu takımın ve büyüklüğünün en büyük sebebi taraftarlardır" diye konuştu.

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, işini çok sevdiğini ve en büyük hedefinin daha iyiyi yapmak olduğunu söyleyerek sözlerini tamamladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...