Obradovic: 'Herkes bizi istiyor'

Düzenleyen:
Obradovic: 'Herkes bizi istiyor'

SPOR Haberleri

“Oyuncular işini severek yapıyor ve işimiz kolaylaşıyor. Fenerbahçe artık her oyuncunun oynamak istediği bir takım haline geldi”

UĞUR AKTAN

Anadolu Efes'i 4-2 ile geçerek şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe'de koç Zeljko Obradovic, sarı-lacivertli takım için her şeyin çok iyi gittiğini söyledi. Şampiyonluğun ardından düzenlenen medya gününe katılan Obradovic, şampiyon olmak için çok çalıştıklarını ve bunun karşılığını aldıkları için mutlu olduklarını ifade etti. Sezonun son bölümünde çok yoğun bir maç trafiği yaşadıklarını belirten Sırp koç, "Kariyerim boyunca hiç bu kadar sık bir maç programıyla karşılaşmamıştım. 27 günde 11 maça çıktık ama oyuncularım yaptığımız işi çok seviyor ve bu da her şeyi kolaylaştırıyor" dedi. Bütün sezon takımla beraber olan taraftarlardan da övgüyle bahseden Obradovic, "Bu kulübün büyük olmasının sebebi taraftarlarımız. Ülker Sports Arena'da her zaman çok özel bir atmosfer var ve burada oynayan oyuncuların bunun değerini anlaması lazım. Fenerbahçe artık her oyuncunun oynamak isteyeceği bir takım" dedi. 
Seneye daha zor olacak
THY Euroleague'in değişen formatı sebebiyle önümüzdeki sezonun çok daha zor geçeceğini ifade eden Obradovic, "Şimdi neredeyse bütün oyuncularım milli takımlarına gidecek ve ülkeleri için mücadele edecek. Tek dileğim hepsinin sağlıklı bir şekilde geri dönmesi çünkü önümüzdeki sezon için daha zor geçecek. Euroleague'de final oynadık ve herkesin seneye bizimle oynarken ekstra motive olacağı biliyoruz. Bu sezon Final Four'da yer almayan Real Madrid, Barcelona, Panathinaikos, Olympiakos ve Maccabi gibi takımlar da gelecek yıl yeniden Final Four'da mücadele edebilmek için ellerinden geleni yapacak" dedi. 
Kalmalarını istiyorum ama...
Kadronun büyük bölümünü korumak istediklerini belirten Obradovic, "Vesely, Udoh ve Bogdanovic'in burada kalacağını umut ediyorum ve hepsinin önümüzdeki yıl da Fenerbahçe'de olacağına inanıyorum ama hayatta her zaman bir 'ama' vardır. Benim temennim bu ama neler olacağını önümüzdeki günlerde hep beraber göreceğiz" dedi. Antrenmana geldiğinde Fenerbahçe'de olduğu için mutlu olan oyuncular görmek istediğini belirten efsane basketbol adamı, "Bu takımda mutsuz insan görmek istemiyorum. Fenerbahçe forması giymenin, bu salonda muhteşem taraftarların önünde oynamanın değerini bilen isimlerle yola devam edeceğiz" şeklinde konuştu. 

Obradovic’e 4 yıllık teklif
Fenerbahçe Asbaşkanı Ozan Balaban, Obradovic ile birlikte çalışmaktan ötürü büyük mutluluk duyduklarını ve dört yıllık yeni sözleşme imzalamak istediklerini söyledi. Genç yönetici, başkan Aziz Yıldırım'ın Obradovic ile yaptığı görüşmenin olumlu geçtiğini belirtti.

eşsiz bir deneyim
Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Ercan Bayrak, Koç Obradovic'le çalışmanın kendisi adına eşsiz bir deneyim olduğunu söyledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...