Nani Inter'le anlaştıi Fener etkiet fiyatını gösterdi

Düzenleyen:
Nani Inter'le anlaştıi Fener etkiet fiyatını gösterdi

SPOR Haberleri

Portekizli’nin Roberto Mancini’nin takımına gidebilmesi için İtalyanlar’ın serbest kalma maddesindeki rakamı ödemesi şart

M.EMİN ULUÇ

Fenerbahçe’de bir yıldız daha kayıyor… Ama bu kez sözleşmesi bitenlerden değil devam edenlerden… Hem de 6 milyon avroya alınıp etiket fiyatı olarak 8.5 milyon avro belirlenenlerden… Sarı-lacivertlilerin sezon başında Manchester United’dan aldığı Portekizli oyuncu, Roberto Mancini’nin takımı Inter’le prensipte anlaşma sağladı. Fenerbahçe’de keyifsiz olan ve hem de vatandaşı Vitor Pereira ile frekansını tutturamayan Nani Inter’le 3 yıllığına el sıkıştı. Portekiz basınında çıkan haberlere göre Nani senelik 3.2 milyon avro alacak.
Everton da istiyor ama
Transferdeki tek sorun ise bonservis bedeli. Sarı-lacivertli kulüp ile anlaşmasında 8.5 milyon avro’ya serbest kalma maddesi var. Ancak Inter kulübü bu rakamı çok yüksek buluyor ve 6 milyon avro öneriyor. Fenerbahçe Kulübü ise yazılı rakamda ısrar ediyor. Aslında Nani ile ilgilenen sadece İtalyanlar değil. İngiliz ekibi Everton da Portekizli oyuncu için 5 milyon avro teklif ediyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...