Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gökhan göünl'den U dönüşü

Düzenleyen:
Gökhan göünl'den U dönüşü

SPOR Haberleri

Yıldırım'ın yanı sıra Mehmet Topal ve Volkan Demirel de Gökhan'la sürekli temastaydı... Gökhan 'kalıyorum' dedi ama bir başka sürpriz de gelişti... Menajer Ahmet Bulut, Gönül'ün Barcelona'nın radarında olduğunu açıkladı...

Dün A Milli Takım'ın Fransa'daki kampında F.Bahçe taraftarlarını sevindirecek sürpriz bir gelişme yaşandı. 9 yıl boyunca formasını giydiği takımıyla köprüleri sert şekilde atan Gökhan Gönül F.Bahçe'den ayrılma kararından vazgeçti. İlhan Ekşioğlu'nun, "para için gitti" suçlaması, kulüp sitesinden edilen sitemli teşekkür ve futbolcudan gelen, "Ayrılık sebebim gösterilen tavırlardır" suçlamasına rağmen, bütün bu olan bitenler içinde pes etmeyen bir adam vardı: Ali Yıldırım... Başkan Aziz Yıldırım'ın futboldan sorumlu Asbaşkan kardeşi, olan biteni bir türlü içine sindiremedi. Gökhan Gönül'le o yaptığı sert ayrılık açıklamasına rağmen irtibatını kesmeyen 'küçük Yıldırım' sonunda futbolcu ile başkan ve yönetimi arasındaki buzları eritmeyi başardı. 

Burada bırak, efsane ol
Aslında Gökhan Gönül de başından beri çok sevdiği sarı-lacivertli renklerden ayrılmak istemiyordu. Bunun yanı sıra Mehmet Topal'ın da bu olayların hemen ardından takımda kalması ve EURO 2016 sonrası F.Bahçe'yle yeni sözleşme imzalayacağını açıklaması Gönül'ün üzerinde etkili oldu. Ayrıca kaleci Volkan Demirel de telefonla sürekli olarak Gökhan'la irtibat içindeydi. Bütün bu çok yönlü lehte faktörlerin arasında Ali Yıldırım'ın, "Gökhan senin takımdan ayrılmanı istemiyoruz. Sen artık bu formayla özdeşleştin, efsane olabilirsin. Takımda jübileni yap ve sonra istersen teknik kadroda ol" teklifi  oyuncunun gardını düşürdü. 
Adımı görünüşte 
Gökhan atacak!
Yalnız çözülmesi gereken bir başka taraf var: Aziz Yıldırım... Başkanın futbolcuya sert açıklamaları sebebiyle küskün olduğu biliniyor. Gökhan'ın dönmesi için adım atmayı kabul etmeyen başkanı güçlükle ikna ettiği öğrenilen Ali Yıldırım 'futbolcuya açıklama yaptırmak' şeklinde bir çare üretti. Buna göre Gökhan Gönül resmi sosyal medya hesaplarından, "F.Bahçe'den ayrılmak istemiyorum. Kulübün teklifi doğrultusunda imzaya hazırım. Büyüklerim kabul ederse devam etmek istiyorum" mesajı yayınlayacak. Böylece dönüş yolunda adımı Başkan Yıldırım değil Gökhan Gönül atmış olacak. 
                 > Mehmet Emin ULUÇ

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...