Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ozan Tufan'dan saç açıklaması

Düzenleyen:
Ozan Tufan'dan saç açıklaması

SPOR Haberleri

Hırvatistan maçında Modric'in şutu esnasında saçını taradığı için sert eleştirilere maruz kalan Ozan konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Avrupa Şampiyonası’na yenilgiyle başlamanın en çok kendilerini üzdüğünü belirten Ozan Tufan, saç düzeltme konusuyla ilgili milli takım kampında içini arkadaşlarına döktü.

İşte Vatan gazetesinin haberine göre Ozan'ın sözleri:

KİMSE BİZDEN FAZLA ÜZÜLMEMİŞTİR
“Biz burada ülkemizi temsil ediyoruz. Hepimiz bu bayrak için mücadele veriyoruz. Tek bir amacımız var, maçlarımızı kazanıp ülke insanımıza bir nebze olsun mutluluk yaşatmak. Milli Takım’da takım ayrımcılığı olmaz, burada herkes kırmızı-beyazdır. Bu yüzden bir mağlubiyeti bir oyuncuya bağlamak ne derece doğrudur? Hırvatistan maçındaki talihsiz mağlubiyetten sonra benim üzerimden sürekli eleştiride bulunmak kimseye bir şey kazandırmaz. Böyle olunca sadece benim değil Milli Takım’daki arkadaşlarımın da özgüveni kırılıyor. Yaşanan mağlubiyet sonrası kimse bizden fazla üzülmemiştir.''

Ozan Tufan'dan saç açıklaması
BENİM SAÇIM NASIL ÜLKE GÜNDEMİNE OTURUYOR?

''Turnuvaya kötü bir sonuçla başlamak hepimizi yıktı, kazanmayı çok istiyorduk çünkü. Açıkçası saniyelik bir durumda da benim saçımı düzeltmem nasıl oluyor da bir hata gibi gözüküp tüm Türkiye’nin gündemine gelip maçın da önüne geçebiliyor. Daha hiçbir şey bitmedi, grupta oynayacağımız iki tane çok önemli maçımız var. Eleştiren olduğu gibi ciddi manada destek mesajları da aldım. Tekrar söylüyorum... Bizleri ‘şu takımda oynuyor’ diye ayırmayın. Hepimizin, tüm milli oyuncuların herkesin desteğine ihtiyacı var." 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...