Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gökhan Gönül La Liga dedi!

Düzenleyen:
Gökhan Gönül La Liga dedi!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın, ''Paragöz'' açıklamasından sonra sarı lacivertli kulüple ipleri tamamen koparan Gökhan Gönül'ün, İspanyol devi Barcelona'ya gideceği iddia edildi.

İşte Gökhan Gönül transferinde son günlerde yaşanan gelişmeler:

Dün 9 yıldır forma giydiği Fenerbahçe'de kaldığını açıklaması beklenen milli futbolcu, son dakikada rota değiştirdi. Peki Gökhan Gönül ne oldu da kararını değiştirme gereğini duydu. İşte tüm yaşananlar...

9 HAZiRAN PERŞEMBE

SAAT 14.00: Gökhan Gönül için karar verme günüydü... Tam 4 gün boyunca geceleri uyku tutmamıştı. Kulübü ile bağları koparmayı istemiyor ancak bir türlü kararını veremiyordu...

10 HAZiRAN CUMA

SAAT 15.00: Asbaşkan İlhan Ekşioğlu ile Gökhan mesajlaştılar... Bu görüşmede uzlaşma sağlanamayınca Ekşioğlu iplerin koptuğunu düşünerek anlaşma konusunda olumsuz açıklama yaptı...

SAAT 16.00: Ekşioğlu’nun sözleri üzerine Gökhan Gönül veda ettiğini açıkladı. Yumuşak bir dil kullanmaya özen gösterdiği dikkat çekti. 

SAAT 18.00: Bu kez Fenerbahçe yine yumuşak bir üslupla ancak iğneleyici bir açıklama yayınladı. Bu sırada Fenerbahçe taraftar sitelerinde de beklenen Gökhan’a yönelik herhangi bir sertlik yoktu.

11 HAZiRAN CUMARTESi

SAAT 17.00: Gökhan Gönül’ün ayrılık nedeniyle çok üzgün olduğu ve bunu yakınlarına dile getirdiği Fenerbahçeli bir yöneticinin kulağına gitti. Ardından Milli Takım kampındaki Gökhan Gönül’den kalmak istediği haberleri geldi.

Gökhan telefonla konuştuğu yöneticiye sorununun para olmadığını anlatan Gökhan, F.Bahçe sevgisinin paranın çok önünde olduğunu ancak bazı kırgınlıkları olduğunu iletti. Bu dönüş yolunda ilk sinyaldi... Pazar günkü maçtan sonra görüşmeye karar verildi.

13 HAZiRAN PAZARTESi

SAAT 17.00: Başkan Aziz Yıldırım, alternatif olarak düşündüğü sağ bek Montoya ve kulübü Barcelona ile görüştüğü İspanya’da anlaşma sağladı. Salı günü (dün) saat 12.00’ye kadar opsiyon alındı. Bu sırada Yıldırım’ın yanındaki yönetim kurulu üyeleri Gökhan konusunu açtılar ve dönmeye sıcak baktığını ilettiler. Yıldırım detayları öğrenince yumuşadı.

SAAT 19.00: Gökhan’ın telefonu yine çaldı. Arayan Ali Yıldırım’dı... İki taraf da hayli yumuşamıştı. Gökhan kalmak istediğini iletti. Ali Yıldırım ise tek bir şart ileri sürdü... Gökhan kamuoyuna bir açıklama yapmalıydı...

..VE DÜN

SAAT 12.00: Gökhan’ın dönme isteği nedeniyle Fenerbahçe, Montoya konusunda nihai adımı atmadı ve transfer için belirlenen opsiyon süresi doldu. Gökhan’ın kamuoyuna yapacağı dönüş açıklaması beklenmeye başlandı.

SAAT 15.00: Ayrıntıları ele almak üzere Gökhan ile yeniden görüşüldü. İş yine değişmişti! Menajeri Ahmet Bulut ile durum değerlendirmesi yapan Gökhan, 3 gün süre istiyordu. Gerekçesi, Barcelona’nın kendisine yaptığı teklifti.

SAAT 15.30: Başkan Yıldırım ve yöneticiler, Gökhan’ın süre talebini kabul etmeyip, “Döneceksen, bugün (dün) bunu açıkla” dediler. Milli futbolcu ise bunu yapamayacağını, Barcelona ile temasın sonucunu bekleyeceğini söyledi.

SAAT 16.00: Gökhan’ın sözlerini değerlendiren yönetim, Montoya’ya dönüş kararı aldı. Hemen Barcelona ile bağlantı kurulup dün 12.00’de biten opsiyon uzatıldı. İki kulüp arasındaki görüşmeler yeniden başlarken, bu transferler gerçekleşirse Fenerbahçe ile Barcelona sağ beklerini değiştirmiş olacak.


Kaynak: Hürriyet

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...