Galatasaray'da Sneijder huzursuzluğu

Düzenleyen:
Galatasaray'da Sneijder huzursuzluğu

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Hollandalı yıldız futbolcusu Wesley Sneijder'in son haftalardaki hal ve hareketleri sarı kırmızılı yönetimi çileden çıkardı.

Geride kalan sezonda takım sportif anlamda kötü giderken Wesley Sneijder ile alakalı Galatasaray’da keyifleri kaçıran olaylar yaşandığı ortaya çıktı. Hürriyet'te yer alan habere göre o çıkışın perde arkasında yaşananlar...

FİNALE KADAR İDMANA ÇIKMADI
Sneijder, 34. haftada oynanan Kayseri maçından sonra kupa finaline kadar olan süreçte hiç antrenmana çıkmadı. 5 gün boyunca Hollandalı yıldız çeşitli bahaneler ile Riekerink’ten izin aldı ve Antalya’da oynanan kupa finaline idmansız çıktı.

SPONSOR ÇAĞIRDI AMA GİTMEDİ
Kulübün giyim sponsoru olan firmanın katalog çekimleri yapılacaktı. Marka, Sneijder ve Podolski’nin çekimlere katılmasını istedi. Galatasaray yönetimi de buna onay verdi. Sneijder başta onay verdi ama sonra çekimlere katılmadı.

KİLO FAZLALIĞI VE PERFORMANSI
Tepki çeken noktalardan biri ise Sneijder’ın, G.Saray ile sözleşme yenilemesinin ardından eski performansını mumla aratması... Başına buyruk tavırlarının yanı sıra takıma gerektiği kadar katkı yapamaması ve fazla kiloları tartışma konusu oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...