Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Milli judocular Kaz Dağları'nda

Düzenleyen:
Milli judocular Kaz Dağları'nda

SPOR Haberleri

Türkiye Bayan Judo Milli Takımı, Brezilya’nın Rio de Janeiro kentinde düzenlenecek olan 2016 Yaz Olimpiyat Oyunları hazırlıklarına, Kaz Dağları'nda devam ediyor.

Teknik Direktör Haldun Efemgil ve Antrenör Ralman İncedayı yönetimindeki milli kafilede 48 kiloda Dünya Gençler ikincisi ve Gençler Avrupa Şampiyonu olan Dilara Lokmanhekim, 63 kiloda Grand Slam Dünya üçüncüsü Büşra Katipoğlu ve +78 kiloda Büyükler Avrupa Şampiyonu Kayra Almira Sait bulunuyor.

Milli sporcu Dilara Lokmanhekim, olimpiyat hazırlıklarına başladıklarını belirterek, "Kondisyona dayalı çalışmaları yapıyoruz. Burada performansımızı üst düzeye çıkartıp olimpiyatlara daha yüksek seviyede hedefliyoruz” dedi.

Milli judocular Kaz Dağları'nda

Milli sporcu Büşra Katipoğlu, “Dünyanın en iyi oksijeni ve suyunun bulunduğu Kazdağları’nda toparlanma süreci ve iyi bir antrenman geçiriyoruz. Rio’ya dört kişi katılıyoruz. Dördümüz de madalya alacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

EFEMGİL: "HEDEFİMİZ MADALYA"

Olimpiyat hazırlıklarıyla ilgili konuşan Türkiye Kadın Judo Milli Takımı Teknik Direktörü Haldun Efemgil, çok yoğun bir süreçten geçtiklerini vurgulayarak, "Hem moral hem motivasyon hem oksijen depolamak için Kazdağları’nı seçtik. Burada bir aile havasında yaşıyoruz. Sporcularımız çok memnunlar. Hepsi enerji dolular. Bu şekilde devam edersek başarılı işlere imza atacağız. Kampımızda 12 sporcumuz var. Bu sporcuların hepsi milli takımın sporcusu. Ama olimpiyatlara hak kazanan 3 tane kadın arkadaşımız var. Olimpiyatlardaki hedefimiz madalya tabii ki sonuç olarak. Ben sporcularıma güveniyorum. Buraya kadar zor müsabakalardan geldik. O gün geldiğinde en iyi şekilde boyunlarına madalyayı takacaklarına inanıyorum” dedi.

Milli judocular Kaz Dağları'nda

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...