Yok daha neler! 120 milyon + Pogba

Düzenleyen:
Yok daha neler! 120 milyon + Pogba

SPOR Haberleri

Toni Kroos'un kardeşi Felix Kroos, Real Madrid'de forma giyen ve Juventus'a transfer olması gündemde olan abisi için, İtalyan ekibin en az 120 milyon euro ile Paul Pogba'yı gözden çıkarması gerektiğini belirtti.

Alman orta saha oyuncusu Toni Kroos'un kardeşi, Bundesliga ekibi Werder Bremen'de forma giyen Felix Kroos, abisini yere göğe sığdıramadı. Küçük Kroos, Real Madrid'de forma giyen ve Juventus'a transfer olması gündemde olan abisi Toni Kroos için, İtalyan ekibin en az 120 milyon euro ile birçok kulüp tarafından paylaşılamayan oyuncusu Paul Pogba'yı gözden çıkarması gerektiğini belirtti.

Geçtiğimiz günlerde basına yansıyan haberlerde Real Madrid'in, Paul Pogba'yı transfer edebilmesi karşılığında Juventus'a abisinin yanı sıra 120 milyon euro ödeyeceğini okuyan Felix, anlaşmanın tam tersi şeklinde olması gerektiğine inanıyor.

25 yaşındaki oyuncu:"Okuduğum haber beni çok şaşırttı. Haberin yanlış olduğunu düşündüm çünkü Juventus'un Toni için 120 milyon euro ödeyip Pogba'yı vermesi gerekirdi. Orta sahada Toni'den daha iyisi yok" açıklamasını yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...