Fırtınanın altılısı

Düzenleyen:
Fırtınanın altılısı

SPOR Haberleri

Bordo-mavililer Serdar Taşçı, Ziyech, Dembele, Kimpembe, Cummings ve Bilal Başaçıkoğlu'nu bitirmek için gaza bastı

İlk etap kampına kadar iç transferi çözmeyi planlayan Trabzonspor listede yer alan isimler için harekete geçti. Bordo-mavili yönetim, Serdar Taşçı, Hakim Ziyech, Moussa Dembele, Presnel Kimpembe, Bilal Başaçıkoğlu ve Jason Cummings ile temaslarını hızlandırdı. Serdar Taşçı'nın bordo-mavili formayı giymek için can attığı ve yönetime haber yolladığı ortaya çıktı. Ailesi de Trabzonsporlu olan yıldız oyuncunun Trabzon'daki arkadaşlarıyla da iletişime geçtiği ve transferinde kendisi açısından bir sıkıntı olmadığını dile getirdiği iddia edildi. 
Bilal imzaya kaldı
Twente formasıyla 33 maçta 17 gol ve 12 asistle oynayan Hakim Ziyech ile Fulham’ın 19 yaşındaki forveti Moussa Dembele, Trabzonspor'un gözdeleri arasında. Her iki oyuncunun menajeriyle bu hafta sonu bir görüşme yapılacak. PSG'nin 20 yaşındaki stoperi Kimpembe ile 1.5 milyon avroya el sıkışıldı ancak yönetimin N'doye, Yatabere ve Douglas'dan gelecek paraları beklediği öğrenildi. İskoçya'da geçen sezon 31 maçta 25 gol atan Hibernian'ın forveti Jason Cummings hakkında Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın: "Transferi en kısa sürede tamamlamak istiyoruz" dedi. Hollanda'da Feyenoord forması giyen 21 yaşındaki Bilal Başakçıoğlu transferinde ise iş imzaya kaldı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...