Kartal'a 2. Gomez

Düzenleyen:
Kartal'a 2. Gomez

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlı takıma müjdeyi oyuncunun menajeri Paraja verdi: "Anlaşma tamam, Gomez Beşiktaş'a geliyor"

Mario Gomez'den sonra Kartal'a bir Gomez daha yolda... Beşiktaş'ta stoperde bir numaralı aday olarak görülen ve Arjantin’in Lanus takımında forma giyen Gustavo Gomez'in menajerinden siyah-beyazlılara adeta müjde gibi açıklamalar geldi. Paraguaylı oyuncunun menajeri Augusyo Paraja, "Gomez'e en iyi teklif Beşiktaş'tan gelmişti. Gustavo kariyerini yurt dışında sürdürmeye devam etmek istiyor ve İstanbul ekibine tamam dedi. Prensip anlaşması yapıldı. Oyuncu Beşiktaş'a gidiyor" açıklaması yaptı. Son yıllarda transferde ince eleyip sık dokuyan ve nokta atışı yapan siyah-beyazlı takımda Gökhan Keskin uzun süredir oyuncuyu takip ediyordu. Futbol kariyerinde kendisi de stoper oynayan Keskin, “Dünyanın her yerinde sayısız maç izledim, Gustavo Gomez gibi stoper görmedim” raporu vermişti.
Naibi'nin yoğun çabası 
Bu rapor üzerine kulübün idari menajeri Ali Naibi, Copa Amerika’da Paraguay Milli Takımı’yla mücadele eden Gustavo Gomez’in transfer görüşmelerini yapmak için ABD’ye gitmişti. Bir süredir burada temaslarını sürdüren Ali Naibi, 1.87 boyundaki 23 yaşındaki savunmacıyı Beşiktaş’a getirmek adına çok yoğun çaba sarf etmişti. Sonunda bu çabalar sonuç verdi. Porto, Sevilla, Benfica, Valencia ve Boca Juniors’ın da talip olduğu iddia edilen Gustavo Gomez’i elinden kaçırmak istemeyen Beşiktaş'ın, Naibi aracılığıyla genç oyuncunun menajeri ve kulübüyle yaptığı görüşmelerde fiyatları olabildiğince aşağı çektiği öğrenildi. Oyuncuyla da her konuda anlaşıldı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...