İspanyolların Emre Mor yorumu: Yeni Arda Turan

Düzenleyen:
İspanyolların Emre Mor yorumu: Yeni Arda Turan

SPOR Haberleri

Avrupa Şampiyonası’nda rakibimiz İspanya’da öne çıkarılan isim Emre Mor oldu…

EURO 2016’da yarın kritik bir maça çıkacağımız İspanya’da spor gazetesi Marca, 18’lik genç yeteneğe geniş yer ayırdı. Mor için en dikkat çekici yorum “Yeni Arda” yakıştırmasıydı. Mor’un İspanya maçında ilk 11’de oynatılabileceğini yazan gazete Danimarka doğumlu olan Emre'nin geçtiğimiz şubat ayında teknik direktör Fatih Terim tarafından ikna edilip, Türk Milli Takımı'nda forma giymeyi seçtiğini kaydedildi. Terim’in Türk futbolcu için “Alışılmışın dışında bir futbolcu" sözlerine de yer verdi. Nuri Şahin'in de Emre için “Mükemmel bir yeteneği var. Onu beslemeliyiz” dediği kaydedildi. Futbol dünyasının 2 ay öncesine kadar ismini bilmediği Emre Mor'un geçtiğimiz hafta Borussia Dortmund takımı ile sözleşme imzaladığı  ve Alman kulübünün genç Türk futbolcudan beklentisinin yüksek olduğu yazıldı.

Emre: Baskı beni daha güçlü kılar

B.Dortmund’a 5 yıllık imza atan Emre Mor, Alman Sport Bild Dergisi’ne konuştu… Türkiye’nin şampiyonada kendisinden büyük bir beklenti içinde olduğu hatırlatılan Emre Mor, “Üzerimde baskı hissetmiyorum zaten baskı olsa da benim için sorun değil. Baş ederim. Baskı beni daha da güçlü kılar” dedi. B.Dortmund ile anlaşması konusunda da “Hiç aklımdan geçmiyordu. Thomas Tuchel ile konuştuk ve dürüstçe benden beklentilerini ve planlarını anlattı beni ikna etti” diye konuştu. 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...