Süper golcü Galatasaray'a yakın

Düzenleyen:
Süper golcü Galatasaray'a yakın

SPOR Haberleri

Bonservisi Roma'da olan Newcastle United'da kiralık olarak forma giyen Fildişi Sahilli golcü oyuncu Seydou Doumbia'nın, Galatasaray'a yakın olduğu iddia edildi.

Yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefiyle yola çıkacak olan Galatasaray, forvet transferinde adım adım mutlu sona yaklaşıyor. Roma'dan Edin Dzeko'yu isteyen ancak İtalyanların, Seydou Doumbia önerisiyle karşı karşıya kalan sarı-kırmızılılar, bu yönde çalışmalarına hız verdi.

GOLCÜYLE PAZARLIKLAR BAŞLADI

Yeni sezonda da Roma'nın kadrosunda düşünmediği Fildişili golcüyü satın alma opsiyonuyla kiralamaya çok yakın olan Galatasaray, golcü oyuncu ile pazarlıklara başladı. İlk görüşme gerçekleşti ve teklif sunuldu.

BONUSLAR CEZBETTİ

Galatasaray, geçen sezonu CSKA Moskova ve Newcastle United'da geçiren Seydou Doumbia'ya 3 yıllık sözleşme önerdi. Fildişili futbolcuya senelik olarak 3 milyon Euro teklif eden sarı-kırmızılılar, başarı bonuslarıyla sözleşmeyi daha da çekici hale getirdi.

TRANSFERİ BİTİRMESİ BEKLENİYOR

Son yıllarda değişik kulüplerde oynamaktan şikâyetçi Doumbia, sunulan şartlara olumlu yaklaştı. 2. görüşme için taraflar randevu alırken, Galatasaray'ın bu transferi kısa süre içinde bitirmesi bekleniyor.

150 MAÇTA 95 GOL

Fildişi Sahilli yıldız Rusya'nın CSKA Moskova ekibinde 150 maçta attığı 95 golle dikkatleri üzerine çekmiş ve Avrupa'nın dev kulüplerini peşine takmıştı.

 

Süper golcü Galatasaray'a yakın


Kaynak: Açık Mert Korkusuz

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...