Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yönetimden taraftarı çıldırtacak hamle

Düzenleyen:
Yönetimden taraftarı çıldırtacak hamle

SPOR Haberleri

UEFA ile yapılan mali anlaşma gereği transferde dikkatli davranan Galatasaray yönetiminin, bütçeyi 45 milyon Euro'ya düşürmeyi planlarken büyük transferler düşünmeyen teknik direktör arayışlarına başladığı iddia edildi.

Galatasaray'da henüz yeni bir teknik direktör ile anlaşılamamasının perde arkası ortaya çıktı. Bielsa, Sampaoli ve Favre'yi elinden kaçıran Aslan'ın asıl hedefi bütçeye uygun bir hocayla çalışmak.

MALİ YAPIYI ZORLAMAYACAK HOCA ARAYIŞI

65-70 milyon Euro bütçeli takımda bu rakamı 45 milyon Euro'ya çekmeyi planlayan Galatasaray, buna uygun yeni bir teknik direktör arayışına başladı.

Feda zamanında fedakâr bir hoca için kolları sıvayan yönetim, görüştüğü teknik adamlara transfer döneminde kulübün mali yapısının düşünülmesi şartını sunacak.

RIEKERINK KABUL ETTİ

Bu şartlara en yakın isim Olde Riekerink gözüküyor. Başkan Dursun Özbek'ten haber bekleyen Hollandalı hoca, genç oyunculara ağırlık veren yapısıyla tanınıyor. Eğer yönetim, teknik adam konusunda temmuz ortasına kadar bir sonuç bulamazsa Riekerink'i 1 sezon daha takımın başında tutacak.

 

Kaynak: Açık Mert Korkusuz

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...