Menajeri açıkladı: Gomez Beşiktaş ile anlaştı...

Düzenleyen:
Menajeri açıkladı: Gomez Beşiktaş ile anlaştı...

SPOR Haberleri

Paraguaylı yıldız oyuncu Gustavo Gomez'in menajeri Augusto Paraja katıldığı bir radyo programında, "Biz oyuncu tarafı olarak Beşiktaş ile anlaştık. Kulüplerin anlaşması için İstanbul'a gideceğim'' açıklamasını yaptı.

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak için uğraştığı Paraguaylı stoper Gustavo Gomez'in menajeri transferle ilgili konuştu. Menajer Augusto Paraja, ülkesinde katıldığı bir radyo programında, oyuncunun Beşiktaş ile anlaşmaya çok yakın olduğunu aktardı.

"BİZ OYUNCU TARAFI OLARAK ANLAŞTIK, SIRADA KULÜPLER VAR"

Birkaç gün içinde İstanbul'a geleceğini söyleyen Paraja; "Biz oyuncu tarafı olarak Beşiktaş ile anlaştık. kulüplerin anlaşması için İstanbul'a gideceğim. Arada yaklaşık 1 milyon dolarlık bir fark var. Bir taraf yarım milyon çıkar, diğer taraf yarım milyon indirim yaparsa bu iş olur. Lanus indirim yapmak istemiyor ama Türkler şanslarını sonuna kadar zorlayacak." diye konuştu.

VALENCİA DA DEVREDE

La Liga ekibi Valencia'nın da ilgilendiği Gomez'in de transferden dolayı heyecanlı olduğunu söyleyen Paraja, konunun kısa sürede sona ereceğini belirtti.

Menajeri açıkladı: Gomez Beşiktaş ile anlaştı...

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...