İşte Galatasaray'ın yeni Melo'su

Düzenleyen:
İşte Galatasaray'ın yeni Melo'su

SPOR Haberleri

Uzun süredir ön libero arayışında olan Galatasaray, aradığı adamı PTT 1.Lig ekiplerinden Elazığspor'da buldu. Sarı kırmızılı ekibin, Malili yıldız oyuncu Hamidou Traore ile ilgilendiği iddia edildi.

Galatasaray, uzun süredir arayış içinde olduğu ön liberoyu PTT 1. Lig'de buldu. Sarı-kırmızılılar, Elazığsporlu Hamidou Traore ile temasa geçti. Ön libero konusunda bir süredir girişimlerde bulunan Galatasaray'ın gündemine gelen son isim; PTT 1. Lig'den oldu.

BONSERVİSİ İÇİN 1.5 MİLYON EURO

Sarı-Kırmızılılar'ın, Elazığspor formasıyla iyi bir sezon geçiren 19 yaşındaki Hamidou Traore ile temasa geçtiği öğrenildi. Hatta Galatasaray Yönetimi'nin, Elazığ'a 1.5 milyon Euro'luk bonservis teklifinde bulunduğu, bu teklifin Anadolu kulübünde adeta piyango etkisi oluşturduğu ifade edildi.


Elazığ'ın 2 Şubat 2015'te bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı Malili futbolcu, güçlü fiziğiyle dikkat çekiyor. Galatasaray Yönetimi'nin, Traore'yi parlatıp, birkaç yıl içinde Avrupa'nın dev kulüplerine satma gibi bir plan içinde olduğu da gelen haberler arasında.

YURT İÇİNDE ARAYIŞ SÜRÜYOR

Sarı-Kırmızılılar'ın, yurt içindeki kulüplerde oynayan genç yetenek avının Traore'yle sınırlı olmadığı belirlendi. Özellikle alt lig takımlarına gönderilen scoutların, geniş bir liste hazırlayarak yönetime sunduğu ve bu isimlerin değerlendirmeye alındığı kaydedildi.


Kaynak: Fanatik

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...