Gökhan transfer stresini kaldıramadı

Düzenleyen:
Gökhan transfer stresini kaldıramadı

SPOR Haberleri

Transferi yılan hikayesine dönen A Milli Takımın yıldız oyuncusu Gökhan Gönül'ün, Milli Takım'da geçirdiği rahatsızlığın strese bağlı mide spazmı olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe ile sözleşmesi biten ve adı Beşiktaş'la anılan Gökhan Gönül, parasal sorunlar nedeniyle sarı­-lacivertli takımla anlaşmadığı iddialarını yalanlayarak camiaya veda etmişti.

MİDE SPAZMI GEÇİRDİ

Ancak kulislerde yıldız futbolcunun Fenerbahçe'ye geri dönmek istediği konuşuluyor. Stresli bir süreç yaşayan Gökhan'ın bu durumu Milli Takım'a da olumsuz yansıdı. Önceki günkü idmanda rahatsızlanan tecrübeli oyuncunun strese bağlı mide spazmı geçirdiği belirtildi.

"TÜM AÇIKLAMALAR YAPILDI"

Öte yandan Fenerbahçeli yöneticiler, "Gökhan'la ilgili yapılabilecek tüm açıklamalar yapıldı. Bundan sonra geri dönüş olur mu bilinmez. Ama zor olduğu bir gerçek. Henüz yeni bir iletişim yok" dediler.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...