İtalyan devinden Gomez'e pençe!

Düzenleyen:
İtalyan devinden Gomez'e pençe!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Alman golcüsü Mario Gomez için İtalya'nın en prestijli kulüplerinden Milan'ın kadrosuna katmak için girişimlere başladığı iddia edildi.

İtalya’nın en köklü kulüplerinden Milan, Mario Gomez’e kanca attı. Geçen sezon forvetlerinden beklediğini alamayan ve transfer listesi hazırlayan İtalyan ekibinin, Gomez’i kadrosuna katmak istediği aktarıldı.

Almanya ile EURO 2016’da bulunan tecrübeli forvet için turnuva sonuna kadar bekleyeceği iddia edilen Milan’ın daha sonra Gomez’in bonservisini elinde bulunduran Fiorentina ile görüşeceği dile getirildi. Öte yandan Beşiktaş’ın devre arasında kadroya kattığı kaleci Denys Boyko’yu Yunanistan’ın PAOK takımının istediği öne sürüldü.

Beşiktaş'ın şampiyonluğunda önemli bir rol oynayan Mario Gomez, Almanya milli takımının  turnuva öncesi hazırlık maçlarında 11'de yer almış ve Avrupa Şampiyonası'nda kadroda kendine yer bulmuştu. Ancak Mario Gomez, EURO 2016'da Almanya'nın oynadığı ilk karşılaşmada forma şansı bulamadı.


Kaynak: Milliyet

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...