Udoh'tan NBA açıklaması

Düzenleyen:
Udoh'tan NBA açıklaması

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın pivotu Ekpe Udoh, ''NBA’den teklif var mı, yok mu çok da bilmiyorum. Onunla şu anda da çok fazla ilgilenmiyorum'' ifadelerini kullandı.

Spor Toto Basketbol Ligi’ni şampiyonlukla tamamlayan Fenerbahçe’nin Amerikalı sporcusu Ekpe Udoh, geride kalan sezonu İHA’ya değerlendirdi.

"ÇOK GÜZEL BİR SEZONDU"

Anadolu Efes karşısında güzel bir galibiyetle şampiyon olduklarını belirten Udoh, “Bizim için çok güzel bir sezon oldu. Güzel sezonun ardından bunu kupa ile taçlandırmış olduk. Fenerbahçe son 3 sezonda 2 lig şampiyonluğu elde etmiş oldu” dedi.

"AKLIM HALA THY EUROLEAGUE FİNALİNDE"

Fenerbahçe’nin ABD’li pivotu Ekpe Udoh, aklının hala THY Euroleague finalinde CSKA’ya kaybettikleri maçta olduğunu vurgulayarak, “O maçta hakem kararı ile ilgili değildi. 21 sayı geriden geldik. Maça dönmesini bildik ama maçın sonunu getiremedik. Son saniyede bir ribaund ile maçı kaybettik. Maçı kaybetmemizin sebebi olarak bunu söyleyebilirim” ifadelerini kullandı.

"NBA’DEN TEKLİF VAR MI YOK MU BİLMİYORUM"

"Gelecek sezon Fenerbahçe’de mi olacaksın yoksa NBA’den gelen teklifleri mi değerlendireceksin" sorusuna ise Udoh, "NBA’den teklif var mı, yok mu çok da bilmiyorum. Onunla şu anda da çok fazla ilgilenmiyorum. Çok yorucu bir sezonu bitirdik. Ondan sonrasına bakacağız” şeklinde cevap verdi.

“GELECEK SEZON YORUCU VE UZUN BİR SEZON OLACAK”

Uzun bir sezonu geride bıraktıklarını belirten Udoh, "Gelecek sezon da bizim için yorucu olacak. Onun için vücudumuzu hazır tutmamız gerekiyor. Gelecek sezon daha da yorucu ve uzun bir sezon olacak" açıklamasını yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...