Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Süper Lig ekibi 11 futbolcuyu kapının önüne koydu

Düzenleyen:
Süper Lig ekibi 11 futbolcuyu kapının önüne koydu

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un uzun süredir kurtulmak istediği ancak bir türlü kulüp bulmayan 11 oyuncunun yeni sezon kamp programına dahil edilmeyeceği belirtildi.

Trabzonspor, sezon öncesinde hem UEFA ile mali anlaşma gereği, hem de gençleşme operasyonu dahilinde altyapıdan 15 futbolcuyu kampa götüreceğini açıklamıştı. Bunun yanında maliyetleri yüksek olan futbolcularla yol ayrımına gitmeye hazırlanan bordo-mavililer, bu oyuncuların hiçbirinin yeni sezon kamp programına dahil edilmeyeceği belirtti.

YILDIZ OYUNCULAR TRABZON'DA KALIYOR

Buna göre Oscar Cardozo, Sefa Yılmaz, Erkan Zengin, Aykut Demir, Douglas Teixeira, İshak Doğan, Dame N'diaye, Luis Cavanda, Musa Nizam, Jose Bosingwa ve Ferhat Yazgan'ın sezon başında yapılacak olan iki yurt dışı kampına götürülmeyeceği ve kendilerine bir antrenör verilerek Trabzon'da çalışmalarının isteneceği bildirildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...