Galatasaray'nın yeni hocası...

Düzenleyen:
Galatasaray'nın yeni hocası...

SPOR Haberleri

Gelecek sezon ki teknik direktörünün kim olacağı hala kesinlik kazanmayan Galatasaray için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Bu sezon büyük hayal kırıklığı yaşayan ancak Türkiye Kupası'nı kazanarak Avrupa cezasını bir seneye düşürmeyi başaran Galatasaray'da Hollandalı teknik adam Jan olde Riekerink'in görevde kalıp kalmayacağı hala belirsizliğini korurken, İtalya'dan sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Cim Bom'un Brezilyalı teknik adam Leonardo'yu istediğini iddia etti. Ünlü gazeteci Twitter hesabından Türkçe olarak, "#Galatasaray antrenör olarak #Leonardo'yu istiyor" yazdı.

Leonardo Twitter'da Galatasaray'ı takip etti!

Leonardo'nun Twitter'dan Galatasaray'ın resmi İngilizce hesabını takip etmesi de Galatasaraylı taraftarları heyecalandırdı. Brezilyalı, Monaco'nun 20 yaşındaki orta sahası Adama Traore'yi de takibe alırken, "Traore'yi de Galatasaray'a mı getiriyor?" soruları sosyal medyada hemen yerini aldı.

Galatasaray'nın yeni hocası...

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...