Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

F.Bahçe'den flaş Gökhan Gönül açıklaması!

Düzenleyen:
F.Bahçe'den flaş Gökhan Gönül açıklaması!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, sözleşmesi sona eren ve daha önce veda ettikleri Gökhan Gönül ile ilgili flaş bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe Kulübü, sözleşmesi biten Gökhan Gönül ile ilgili yaşanan gelişmelerle ilgili açıklama yaptı.

İŞTE FENERBAHÇE'NİN OLAY AÇIKLAMASI

"Son günlerde spor kamuoyunu yoğun bir şekilde meşgul eden, tarafımızdan son sözün söylenmiş olmasına rağmen hali hazırda tartışmaya açık, gözlemlerimiz doğrultusunda da ne yazık ki manipüle edildiğine şahit olduğumuz Gökhan Gönül konusunda tarafımızca açıklama yapma gerekliliği doğmuştur.

Öncelikle belirtmek isteriz ki, Gökhan Gönül ile ilgili nihai düşüncemiz, 10 Haziran 2016 Cuma yaptığımız resmi açıklama ile kamuoyuyla paylaşılmıştır.

Bu tarihten sonraki günlerde, Gökhan Gönül başta Futbol Takımımızın profesyonelleri olmak üzere yöneticilerimize ulaşarak, kulübümüzle anlaşma isteğini açık bir şekilde beyan etmiştir.

"BOŞ SÖZLEŞMEYE BİLE İMZA ATACAĞINI İFADE ETMİŞTİR"

Kendisi ile yapılan görüşmelerde; Gökhan Gönül, kariyerine kulübümüzde devam etmek istediğini, menajeri Ahmet Bulut'un kendisini yanlış yönlendirdiğini, Bulut ile arasında herhangi bir menajerlik sözleşmesi bulunmadığını, Fenerbahçe'ye dönüşüne müsaade edildiği takdirde boş sözleşmeye bile imza atacağını Asbaşkanımız Sayın Ali Yıldırım'a ifade etmiştir.

Kulübümüz ise kendisinin Fenerbahçe camiasından ve yönetim kurulumuzdan özür dileyerek, Fenerbahçe ile daha önce kendisi ile konuştuğumuz şartlarda yeniden anlaşabileceğini oyuncuya iletmiş, hatta hali hazırdaki transfer çalışmalarını dondurarak yine Gökhan Gönül'ü beklemeye başlamıştır. Ancak Gökhan Gönül'den bu noktadan sonra bir gelişme sağlanamamış, talep ettiğimiz özür metni bir türlü oyuncu tarafından yayınlanmamış ve bahse konu sözleşmeyi imzalamak için, halletmesi gereken konular olduğu bahanesi ile 3-4 gün süre istemiştir.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...