Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Uluslararası medyada favori İspanya

Uluslararası medyada favori İspanya

SPOR Haberleri

Yabancı gazeteciler, Türkiye’nin hücumda sorunlar yaşadığını ve İspanya’ya kaybedeceğini iddia ettiler

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı takip eden yabancı gazeteciler, D Grubu'nda bugün karşılaşacağımız İspanya karşılaşmasında, Ay Yıldızlılar'a şans vermedi. İşte yabancı gazetecilerin Türkiye-İspanya maçına yönelik yorumları: Pedro Ponte (Portekiz/ Record): Türkiye orta saha ve forvette bir türlü istediği etkinliğe kavuşamadı. Bana göre bu maçın favorisi yüzde 80 İspanya. Türkiye bu maçta gol atar ama kazanan İspanya olur. Etsuko Motokawa (Japonya): Türkiye'nin en çok aksayan yanı hücum hattı. Herkes İspanya'yı favori görüyor, doğru olabilir ama Türkiye forvette etkili olursa maça ortak olur. Fatih Terim, bunu yapabilecek tecrübeye sahip bir teknik direktör. Ignacio Encabo Garcia (Almanya- DPA): Türkiye açısından bu maç çok zor geçecek çünkü Hırvatistan karşısında ilk maçlarını kaybettiler. İspanya Çek Cumhuriyeti'ni yenerek önemli bir özgüven kazandı. Bence Arda ve Hakan Çalhanoğlu gibi yıldızların ön plana çıkması gerekiyor.

'Kimseden korkumuz yok'
A Milli Takım'ın EURO 2016 kadrosunda idareci olarak yer alan Nihat Kahveci, İspanya maçı öncesinde AS'a konuştu: "Turnuvadan önce de İspanya'da en korktuğum oyuncunun İniesta olduğunu söylemiştim. Bize karşı oynamasını istemem. Tabii ki sakatlanmasını ima etmiyorum ama İspanya'nın bence en önemli futbolcusu. Turnuvaya kötü başladık ama buna rağmen kimseden korkumuz yok. İspanya karşısında istediğimizi alma ihtimalimizin olduğunu düşünüyorum."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...