Karşılıklı salvolar

Düzenleyen:
Karşılıklı salvolar

SPOR Haberleri

Gökhan: Beni ve menajerimi itibarsızlaştırmaya yönelik asılsız haberler yaptırılıyor... F.Bahçe: Gökhan kendi lehine algı oluşturdu. Boş mukaveleye imza atarım dedi, atmadı...

M.EMİN ULUÇ 

Fenerbahçe'de bir dönem sona erdi ve kaptan Gökhan Gönül ile yollar ayrıldı. Ancak bu ayrılık beklendiğinden de fazla ses getirdi. Ayrılık kararı sonrası Gökhan'ın Asbaşkan Ali Yıldırım'ı arayarak kalmak istediğini söylemesi, ardından da Barcelona'dan gelen teklifi değerlendirmek için 3-4 gün süre istemesi bardağı taşırdı ve bağlantı koptu. Gökhan dün sosyal medya hesabından, basında hakkında çarpıtma haberler yapıldığını belirtti. "Asılsız haberlere itibar etmeyin" diyen Gönül, "Son dönemde benim ve menajerim ile alakalı birçok iftira, karalama, itibarsızlaştırmaya yönelik yalan haberler bilinçli olarak yaptırılmakta ve kötü algı oluşturulmaya çalışılmaktadır. Bunların kim olduklarını, neden ve ne için yaptırıldığını en az sizler de benim kadar iyi biliyorsunuz" ifadelerini kullandı. 
Kulüpten Gökhan'a 4 soru
Fenerbahçe Yönetimi bu sözlere anında cevap verdi. Kulübün sitesinden yayınlanan açıklamada, "Gökhan kendi lehine algı oluşturuyor" denirken futbolcuya 4 soru yöneltildi: 1) 10 Haziran'da yaptığımız açıklamanın ardından, kulübümüzle tekrar irtibat kuran kişi Gökhan Gönül değil midir? 2) Gönül, telefon konuşmalarında ve mesajlarında, menajerin kendisini yanlış yönlendirdiğini, aslında aralarında bir menajerlik sözleşmesi bulunmadığını, Fenerbahçe kabul ederse boş sözleşmeye imza atacağını beyan etmiş midir? 3) Devam eden süreçte ne kendisine tarafımızdan hazırlanan özür metnini yayınlayan, ne de vaat ettiği gibi sözleşme imzalayan Gönül'e bunun sebebi sorulduğunda cevap alamayan yönetimimiz ve Başkanımız tarafından oyuncuya "Seni kim tehdit ediyor. Fenerbahçe ve camiası her türlü tehdidi bertaraf eder" denmiş midir? 4) Gökhan, bu gelişmeleri bazı gazetecilerle an be an paylaşıp, kendisi adına pozitif bir algı oluşturma gayreti içine girmiş midir? 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...