Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ben Arfa transferinde Fenerbahçe'ye dev rakip

Düzenleyen:
Ben Arfa transferinde Fenerbahçe'ye dev rakip

SPOR Haberleri

Nice'ın yıldız oyuncusu Hatem Ben Arfa'ya talip olan Fenerbahçe'nin, bu oyuncunun ilk tercihi olan Fransa 1. Lig (Ligue 1) takımlarından Paris Saint Germain'in hamlesini beklediği iddia edildi.

Fenerbahçe, 10 numara transferinde Ben Arfa ile anlaştı ancak transferde tek rakibi olarak kalan Paris Saint Germain'in James Rodriguez transferini bekliyor.

Fransız kulübü Paris Saint-Germain, Real Madrid'in Kolombiyalı yıldızı James Rodriguez'i transfer ederse Hatem Ben Arfa transferinden vazgeçecek ve Tunus asıllı Fransız yıldız Fenerbahçeli olacak. Fenerbahçe, bir kaç gün içinde olumlu ya da olumsuz bir sonuca varacaklar.

BEDAVA GELECEK

Değeri 10 milyon Euro olan Hatem Ben Arfa için tekliflerini yapan Fnerbahçe, uzlaşma sağlanmasına rağmen oyuncunun ilk tercihinin PSG olması nedeniyle beklemeye geçtiler. Geçen yıl Nice'te 34 maç oynayan ve 17 gol 6 asist ile mükemmel bir sezon geçiren Hatem Ben Arfa bonservisi elinde olduğu için 10'ün üzerinde kulüpten teklif aldı. Tüm teklifleri eleyen Fransız yıldız Hatem Ben Arfa'nın kararı ya Fenerbahçe ya PSG olacak...

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...