Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gomez, Beşiktaş formasını reddetti

Düzenleyen:
Gomez, Beşiktaş formasını reddetti

SPOR Haberleri

Siyah beyazlı yönetimin, yeni sezon forma çekimleri için irtibata geçtiği Alman futbolcu Mario Gomez'den şok bir yanıt aldığı iddia edildi.

Forma satışından ciddi gelir bekleyen Beşiktaş, ürünlerin tanıtımı için Euro 2016’da bulunan Mario Gomez ve Quaresma ile irtibata geçti. 3 ayrı formanın personel tarafından kendilerine götürüleceği bilgisi verilirken, fotoğraf çekimi yapılması talebi iletildi. Ricardo Quaresma olumlu yanıt verirken, Mario Gomez ise herkesi şok etti.

Yıldız futbolcunun, “Şu an resmi olarak Beşiktaş’ın oyuncusu değilim. Evet kalmak istiyorum ancak Fiorentina ile önemli pürüzler var. Forma çekimi doğru olmaz. Ayrıca kampta Löw de buna izir vermez” dediği öğrenildi. Yönetici Hüseyin Mican ise, “Taraftarlar en çok Quaresma forması alıyor” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...